International orders?

Studio Neon is only accepting orders from Sweden in the webshop for now. Sorry for that. But please send an email at info@studioneon.se for any enquiries and I will see how I can help you.

 

Allmänna villkor

Du måste ha fyllt 18 år för att handla i butiken. Genomförd beställning medför att du godkänner våra köpvillkor och att du samtycker till att dina uppgifter registreras i vårt kundregister.

Studio Neon reserverar sig för eventuella text- eller bildfel såsom felaktig produktbeskrivning, prisinformation eller lagertillgänglighet/leveransinformation. Studio Neon kan när som helst uppdatera och korrigera felaktig information.

Beställning

Tänk på att kontrollera att din ifyllda information är korrekt, dubbelkolla valda motiv samt storleken/storlekarna på din/dina prints innan du bekräftar köpet. När du genomfört din beställning skickas en orderbekräftelse till den angivna mailadressen.

Priser

Priserna är angivna i svenska kronor inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna utan föregående avisering.

Betalningssätt

Vi använder oss av Klarna Checkout, se deras villkor här.

Frakt

Vi har en fast fraktkostnad på 39 kr. Överstiger din order 300 kr bjuder vi på frakten. Normal leveranstid är 3-5 dagar. Vi skickar med Postnord.

Ångerrätt

Du har rätt till 14 dagars ångerrätt enligt Konsumentköplagen. Gäller ej specialbeställningar eller nedsatta produkter. Kontakta oss på info@studioneon.se innan du gör en eventuell retur. Produkten skall returneras i oanvänt skick och vara väl emballerat. Tänk på att inte hantera varan mer än nödvändigt. Gör du det riskerar du att få ersätta Studio Neon för eventuell värdeminskning. Vid retur står du själv för fraktkostnaden. Om varan skadas eller kommer bort vid retur är du som kund ansvarig. Vi löser inte ut varor som skickats mot postförskott.

Ej uthämtade varor

För paket som returneras till oss pga kund inte hämtat ut leveransen debiterar vi 189 kr. Detta är för att täcka extra fraktkostnader samt extra hantering av leveransen.

Reklamation

Om en produkt är defekt så kontakta oss via info@studioneon.se senast 14 dagar efter leverans, med en så detaljerad beskrivning/bild som möjligt. Glöm ej att lämna ditt namn samt ordernummer.

Skador

Vid skador på paketet skall du omedelbart göra en skadeanmälan till transportören.

Personuppgifter

Studio Neon sparar dina personuppgifter (mejladress, leveransadress och namn) i vårt kundregister. Ingen obehörig har tillgång till detta register. Vi sprider aldrig dina uppgifter till någon annan part. Dessa uppgifter används endast av Studio Neon och de parter som är involverade i fullföljandet av din order, d.v.s våra samarbetspartners i syfte att administrera och underlätta ditt köp, såsom transportbolag, Klarna AB, Paypal samt för distribution av nyhetsbrev. Vi vidarebefordrar, säljer eller byter aldrig dina personuppgifter för marknadsföringsändamål till andra parter. Du kan när som helst kontakta oss för att ta del av uppgifterna, ändra eller radera dem. Kontakta oss på info@studioneon.se.

Produktinformation/färgskillnader

Våra prints trycks i Sverige på ett matt högkvalitativt FSC-märkt papper. Studio Neon kan inte garantera att de färger du som kund upplever på din bildskärm stämmer helt överens med de färger som blir på trycket, pga att olika bildskärmar återger färger olika, med bättre eller sämre färgåtergivning. Färgen kan också skilja mellan olika beställningar.

Observera att ram är inte inkluderad vid köp. På bilderna har jag använt mig av ramen Berlin från Clas Ohlson, en snygg svart aluminiumram som funkar till allt och finns i många olika storlekar =)

PS. Tips är att lägga printet framför glaset/plasten i ramen så kommer den matta ytan till sin fulla rätt!

Företagsuppgifter

Företaget innehar F-skatt
Org.nr 800517-0421
Studio Neon / Silfverberg
Västanvik Siljansnäsvägen 182
79392 Leksand
070-2706991